Alex Autoservice Plåt & Lack AB

Jönköpings län

Information

Alex Autoservice Plåt & Lack AB är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Alex Autoservice Plåt & Lack AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Alex Autoservice Plåt & Lack AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-18.

Alex Autoservice Plåt & Lack AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2003-08-20. Men sedan 2003-09-18 så har Alex Autoservice Plåt & Lack AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tenhultsv. 54, 561 42, Huskvarna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Alex Autoservice Plåt & Lack AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-144551.

Jönköping arbetar för att företag som Alex Autoservice Plåt & Lack AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Alex Autoservice Plåt & Lack AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva service och reparationer av motorfordon, billackering, försäljning av reservdelar och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Alex Autoservice Plåt & Lack AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Alex Autoservice Plåt & Lack AB och det är följande personer, Marinopoulos, Alexandros som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Marinopoulu, Vasiliki som är född 1958 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Alex Autoservice Plåt & Lack AB är 556647-0877.