Miljöstrategen i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Miljöstrategen i Jönköping AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Miljöstrategen i Jönköping AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Miljöstrategen i Jönköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Miljöstrategen i Jönköping AB har haft sedan 2003-09-04. Miljöstrategen i Jönköping AB har funnits sedan och 2003-09-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Miljöstrategen i Jönköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gjuterig. 9, 553 18, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-128191.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Miljöstrategen i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat.

Miljöstrategen i Jönköping AB har idag 556648-0876 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Miljöstrategen i Jönköping AB

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster som kombinerar miljö- och affärsutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Miljöstrategen i Jönköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Jan Jörgen Paul som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Jens Pontus Fredrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Freij, Stefan Valdemar som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .