McCarthy Business Management Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556648-8770 är organisationsnummer för företaget McCarthy Business Management Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som McCarthy Business Management Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som McCarthy Business Management Aktiebolag finns i.

McCarthy Business Management Aktiebolag har varit registrerat sedan 2003-09-18 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för McCarthy Business Management Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-06-19.

McCarthy Business Management Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för McCarthy Business Management Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med McCarthy Business Management Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-190736 eller genom brev på följande adress:
Brunnsg. 20, 553 17, Jönköping

Bolaget skall bedriva ledarskapsutbildning inom organisations- konsultområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med McCarthy Business Management Aktiebolag och det är Rasmusson, Christer Jesper som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mc Carthy Rasmusson, Maureen E som är född 1969 och har titeln Suppleant, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,