Formge Inredningar PGM AB

Jönköpings län

Information

Formge Inredningar PGM AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I Formge Inredningar PGM AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmvall, Yngve Per-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmvall, Pär Karl Gustav som är född 1980 och har titeln Suppleant, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Formge Inredningar PGM AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Formge Inredningar PGM AB på telefon 036-143736.

Bolaget skall bedriva konsultarbete inom trädgård, hus och inredningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Formge Inredningar PGM AB av bolagstypen Aktiebolag.

Formge Inredningar PGM AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Formge Inredningar PGM AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-03 och Formge Inredningar PGM AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Formge Inredningar PGM AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Formge Inredningar PGM AB har 556649-0198 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.