Fastighetsbolaget Rosenborg AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Fastighetsbolaget Rosenborg AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Fastighetsbolaget Rosenborg AB är ett av dem. Statusen för Fastighetsbolaget Rosenborg AB är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsbolaget Rosenborg AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-10-22. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Fastighetsbolaget Rosenborg AB ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremål fö rbolagets verksamhet är att bedriva förvaltning av fastigheterna Rosenborg 1, Rosenborg 2 och Rosenborg 3 samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsbolaget Rosenborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24.

Idag är Fastighetsbolaget Rosenborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Rosenborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0390-41930.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Fastighetsbolaget Rosenborg AB är Cronholm, Carl-Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cronholm, Carl Gunnar Magnus R R som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Cronholm, Emmelie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cronholm, Gunilla Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisor, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Fastighetsbolaget Rosenborg AB har 556650-7421 som sitt organisationsnummer.