LabbKonsult Ulf Gustafsson AB

Jönköpings län

Information

556653-4003 är organisationsnummer för bolaget LabbKonsult Ulf Gustafsson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LabbKonsult Ulf Gustafsson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som LabbKonsult Ulf Gustafsson AB finns i.

LabbKonsult Ulf Gustafsson AB har varit registrerat sedan 2003-12-30 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för LabbKonsult Ulf Gustafsson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-25.

LabbKonsult Ulf Gustafsson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LabbKonsult Ulf Gustafsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med LabbKonsult Ulf Gustafsson AB så kan ni göra det på telefon genom 036-134737 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 16, 561 34, Huskvarna

Bolaget skall bedriva kontrollmätningar av grus- och asfaltsmaterial samt vägbeläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LabbKonsult Ulf Gustafsson AB och det är Gustafsson, Ulf Anders Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Rose-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,