Scientifik Restaurang och Catering AB

Jönköpings län

Information

Scientifik Restaurang och Catering AB är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Scientifik Restaurang och Catering AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Scientifik Restaurang och Catering AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-12-23.

Scientifik Restaurang och Catering AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2004-01-13. Men sedan 2004-05-06 så har Scientifik Restaurang och Catering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gjuterig. 9, 553 18, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Scientifik Restaurang och Catering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-124324.

Jönköping arbetar för att företag som Scientifik Restaurang och Catering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Scientifik Restaurang och Catering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva café och restaurangverksamhet.

Firmatecknare för Scientifik Restaurang och Catering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Scientifik Restaurang och Catering AB och det är följande personer, Hanna Eskander, Khalida som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Shamon, Najib Ishou som är född 1959 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Scientifik Restaurang och Catering AB är 556653-6941.