Öskaret AB

Jönköpings län

Information

Öskaret AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I Öskaret AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Helena Margareta som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Jonasson Otterskog, Ulla Helena som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öskaret AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Öskaret AB på telefon 036-128700.

Bolaget ska bedriva försäljning av butiks- och lagerinredningar SAMT därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öskaret AB av bolagstypen Aktiebolag.

Öskaret AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Öskaret AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-06 och Öskaret AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öskaret AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Jakobsson, Helena Margareta -Jonasson Otterskog, Ulla Helena Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Öskaret AB har 556654-3905 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.