Osterbrant AB

Jönköpings län

Information

556655-2062 är organisationsnummer för bolaget Osterbrant AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Osterbrant AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Osterbrant AB finns i.

Osterbrant AB har varit registrerat sedan 2004-01-30 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Osterbrant AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-12.

Osterbrant AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Osterbrant AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Osterbrant AB så kan ni göra det på telefon genom 036-379680 eller genom brev på följande adress:
Skogsv. 21, 560 28, Lekeryd

Bolaget skall bedriva tillverkning av elektroniska komponenter, konsultverksamhet avseende kvalitets- och miljöledningssystem jämte därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Osterbrant AB och det är Eriksson, Bengt Göran som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Inger Valborg Linnea som är född 1935 och har titeln Suppleant, Sund, Arne Evert som är född 1950 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,