WBK Mekaniska Verkstads AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och WBK Mekaniska Verkstads AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och WBK Mekaniska Verkstads AB är ett av dem. Statusen för WBK Mekaniska Verkstads AB är att Bolaget är aktivt.

WBK Mekaniska Verkstads AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-02-24. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som WBK Mekaniska Verkstads AB ska trivas.

WBK Mekaniska Verkstads AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bearbetning av svets och plåtkonstruktioner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WBK Mekaniska Verkstads AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02.

Idag är WBK Mekaniska Verkstads AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med WBK Mekaniska Verkstads AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-377353.

Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Bengt Håkan Magnus -Gustavsson, Curt Ebbe Birger -Gustavsson, Ulla Ingvor Maria -Nilsson, William Rudolf.

De som är på något sätt har med WBK Mekaniska Verkstads AB är Gustavsson, Bengt Håkan Magnus som är född 1937 och har titeln VD, Gustavsson, Bengt Håkan Magnus som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Curt Ebbe Birger som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, William Rudolf som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Ulla Ingvor Maria som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Maj-Lis Ingrid som är född 1941 och har titeln SuppleantLandén, Christina Ingeborg som är född 1963 och har titeln Revisor, Christina Landén Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

WBK Mekaniska Verkstads AB har 556656-4968 som sitt organisationsnummer.