EMT i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och EMT i Jönköping AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och EMT i Jönköping AB är ett av dem. Statusen för EMT i Jönköping AB är att Bolaget är aktivt.

EMT i Jönköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-02-25. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som EMT i Jönköping AB ska trivas.

EMT i Jönköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva elektrisk installationsrörelse, elektrisk konsultverksamhet, försäljning av elektriska artiklar, design och tillverkning av inredning, fastighetsförvaltning, äga och hyra ut fastigheter, äga och förvalta värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EMT i Jönköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är EMT i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med EMT i Jönköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-379227.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med EMT i Jönköping AB är Gustafsson, Olle Wallentin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Per Arne Vallentin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisor, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

EMT i Jönköping AB har 556656-5676 som sitt organisationsnummer.