Wreland & Wreland AB

Jönköpings län

Information

Wreland & Wreland AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Wreland & Wreland AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wreland & Wreland AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Wreland & Wreland AB har haft sedan 2004-04-01. Wreland & Wreland AB har funnits sedan och 2004-04-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Wreland & Wreland AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Aspängsv. 14, 561 46, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-50630.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Wreland & Wreland AB Privat, ej börsnoterat.

Wreland & Wreland AB har idag 556657-8349 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Wreland & Wreland AB

Bolaget ska bedriva snickeriarbeten, golvläggning, installation och försäljning av garageportar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Wreland & Wreland AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wreland, Karl Torbjörn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wreland, Sven Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wreland, Barbro Ulla Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisor, Patriksson, Helena Kristina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.