Husqvarna Post Vest AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Husqvarna Post Vest AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Husqvarna Post Vest AB är ett av dem. Statusen för Husqvarna Post Vest AB är att Bolaget är aktivt.

Husqvarna Post Vest AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-05-03. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Husqvarna Post Vest AB ska trivas.

Husqvarna Post Vest AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion och försäljning av ergonomiska hjälpmedel och fritidsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Husqvarna Post Vest AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10.

Idag är Husqvarna Post Vest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Husqvarna Post Vest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-147954.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Husqvarna Post Vest AB är Clarin, Britt-Mari som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Clarin, Lillebror Stig Håkan som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lidhed, Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Lidheds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Husqvarna Post Vest AB har 556661-8939 som sitt organisationsnummer.