Nåbo Företagspartner AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer inom verksamhetsutveckling och förvaltning av näringsdrivande verksamheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nåbo Företagspartner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Nåbo Företagspartner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2004-06-07 så skapades Nåbo Företagspartner AB och bolaget är har F-skattsedel Nåbo Företagspartner AB har haft det sedan 2004-08-09.

Nåbo Företagspartner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

556662-9225 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Nåbo Företagspartner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Nåbo Företagspartner AB så går det att nå dem via telefon på 070-2028702 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nåbo Företagspartner AB är Nåbo, Olle Sven Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Narbuvold Nåbo, Ranveig som är född 1957 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .