Björkuddens Gräv & Maskin AB

Jönköpings län

Information

Björkuddens Gräv & Maskin AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Björkuddens Gräv & Maskin AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Björkuddens Gräv & Maskin AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-08-09.

Björkuddens Gräv & Maskin AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2004-06-30. Men sedan 2004-08-09 så har Björkuddens Gräv & Maskin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tranåsv. 22, 560 28, Lekeryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björkuddens Gräv & Maskin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-80219.

Jönköping arbetar för att bolag som Björkuddens Gräv & Maskin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björkuddens Gräv & Maskin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Föremålet för bolagets verksamhet är markentreprenad inom bygg- och anläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Björkuddens Gräv & Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björkuddens Gräv & Maskin AB och det är följande personer, Fridell, Weine Arnold som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Sofia Maria Inga-Lisa som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridell, Marita Gunvor Sofia som är född 1955 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Björkuddens Gräv & Maskin AB är 556663-6386.