2:a Tekniska Compagniet AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och 2:a Tekniska Compagniet AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och 2:a Tekniska Compagniet AB är ett av dem. Statusen för 2:a Tekniska Compagniet AB är att Bolaget är aktivt.

2:a Tekniska Compagniet AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-26. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som 2:a Tekniska Compagniet AB ska trivas.

2:a Tekniska Compagniet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av produkter och tjänster inom området larm och säkerhet samt tele och IT-kommunikation och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att 2:a Tekniska Compagniet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02.

Idag är 2:a Tekniska Compagniet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med 2:a Tekniska Compagniet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-375888.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med 2:a Tekniska Compagniet AB är Brorsson, Karl Anders Torsten som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Sven Lars Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Frederik Carl Erik som är född 1978 och har titeln Suppleant, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

2:a Tekniska Compagniet AB har 556664-3747 som sitt organisationsnummer.