Qsys Sverige AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Qsys Sverige AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Qsys Sverige AB är ett av dem. Statusen för Qsys Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Qsys Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-06. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Qsys Sverige AB ska trivas.

Qsys Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja produkter och tjänster inom IT-sektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Qsys Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18.

Idag är Qsys Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Qsys Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-4401500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Kjell Mikael Christer -Gasic, Boris.

De som är på något sätt har med Qsys Sverige AB är Andersson, Kjell Mikael Christer som är född 1967 och har titeln VD, Andersson, Kjell Mikael Christer som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogius Hultman, Per Anders C som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dyfverman, Lena Marianne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gasic, Boris som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Poopuu, Elisabeth Maria som är född 1977 och har titeln SuppleantBjörk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Qsys Sverige AB har 556665-9842 som sitt organisationsnummer.