WeCall in Jönköping AB

Jönköpings län

Information

WeCall in Jönköping AB är ett företag som finns i Jönköping. I WeCall in Jönköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Jan Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Manestam, Jonas som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Sinclairsdotter, Monica Alexandra som är född 1965 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med WeCall in Jönköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå WeCall in Jönköping AB på telefon 036-2930400.

Bolaget skall bedriva telemarketing samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är WeCall in Jönköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

WeCall in Jönköping AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

WeCall in Jönköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-18 och WeCall in Jönköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WeCall in Jönköping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Manestam, Jonas -Petersson, Jan Magnus

WeCall in Jönköping AB har 556666-0006 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.