NUCon Partner AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och NUCon Partner AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och NUCon Partner AB är ett av dem. Statusen för NUCon Partner AB är att Bolaget är aktivt.

NUCon Partner AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-14. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som NUCon Partner AB ska trivas.

NUCon Partner AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, företagsadministration, försäljning och marknadsföring, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NUCon Partner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är NUCon Partner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med NUCon Partner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-28117.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med NUCon Partner AB är Eriksson, Eric Torbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lollo Berit Marie-Louise som är född 1959 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

NUCon Partner AB har 556666-3299 som sitt organisationsnummer.