Prograph AB

Jönköpings län

Information

556666-7753 är organisationsnummer för företaget Prograph AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prograph AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Prograph AB finns i.

Prograph AB har varit registrerat sedan 2004-09-21 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prograph AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

Prograph AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Prograph AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Prograph AB så kan ni göra det på telefon genom 036-368500 eller genom brev på följande adress:
Källebacksv. 9, 555 93, Jönköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier och värdepapper samt utöva handel med råvaror inom områdena trä och metall samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Prograph AB och det är Gregeman, Anders Joakim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Sten-Magnus som är född 1960 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,