Gränna Invest AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Gränna Invest AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Gränna Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Gränna Invest AB är momsregistrerat sedan2006-12-07 och har organisationsnummer 556667-0732.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Gränna Invest AB på följande adress Långliden, 563 91, Gränna.

Gränna Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Gränna Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: Rydhäll, Peter Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Rydhäll, Vanja Barbro Kristina som är född 1940 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rör- och VVS-installationer, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.