VEDITEK AB

Jönköpings län

Information

VEDITEK AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som VEDITEK AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

VEDITEK AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-03.

VEDITEK AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2004-10-11. Men sedan 2005-02-03 så har VEDITEK AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grännav. 24 C, 561 34, Huskvarna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VEDITEK AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-138240.

Jönköping arbetar för att verksamheter som VEDITEK AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VEDITEK AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall försörja och tillhandahålla service av utrustning och verktyg för träindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VEDITEK AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VEDITEK AB och det är följande personer, Lied, Jan Arild Håkon som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lied, Ove Ansgar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Situm, Vladimir som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lied, Jan Arild Håkon som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Fredriksson, Eva Ann-Christin som är född 1957 och har titeln Revisor, RevisionsCenter i Kronoberg AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för VEDITEK AB är 556667-9782.