Kungspasset AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Kungspasset AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Kungspasset AB är ett av dem. Statusen för Kungspasset AB är att Bolaget är aktivt.

Kungspasset AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-12. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Kungspasset AB ska trivas.

Kungspasset AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara att äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kungspasset AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09.

Idag är Kungspasset AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Kungspasset AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5363317.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kungspasset AB är Jakobsson, Claes-Håkan Björn Gösta N som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Anna Kristina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Kungspasset AB har 556668-1473 som sitt organisationsnummer.