Cay Carlsson Projekt och Förvaltning AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Cay Carlsson Projekt och Förvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Cay Carlsson Projekt och Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Cay Carlsson Projekt och Förvaltning AB är momsregistrerat sedan2004-12-24 och har organisationsnummer 556669-0276.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-2909111 alternativt besöka eller skicka post till Cay Carlsson Projekt och Förvaltning AB på följande adress S. Strandg. 3, 553 20, Jönköping.

Cay Carlsson Projekt och Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-24.

I Cay Carlsson Projekt och Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Carlsson, Lena Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling av projekt i fastighetsbranschen, projektledning avseende fastigheter samt förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.