HittaDirekt i Sverige AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bistå med informationsregister för Sveriges näringsliv och organisationer på Internet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HittaDirekt i Sverige AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är HittaDirekt i Sverige AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2004-10-25 så skapades HittaDirekt i Sverige AB och verksamheten är har F-skattsedel HittaDirekt i Sverige AB har haft det sedan 2004-11-25.

HittaDirekt i Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-13

556669-1910 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är HittaDirekt i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med HittaDirekt i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 076-1607886 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom HittaDirekt i Sverige AB är Kjellberg, Joakim Göran som är född 1972 och har titeln VD, Kjellberg, Joakim Göran som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Rickard Harry Lennart som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ahlberg, Lena Charlotte Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .