Hemi i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva partihandel med hemelektronik, heminredning samt dagligvaror, värdepappershandel, övrig förmögenhetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hemi i Jönköping AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Hemi i Jönköping AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2004-10-29 så skapades Hemi i Jönköping AB och verksamheten är har F-skattsedel Hemi i Jönköping AB har haft det sedan 2004-12-09.

Hemi i Jönköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-09

556669-4013 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Hemi i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Hemi i Jönköping AB så går det att nå dem via telefon på 036-100330 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hemi i Jönköping AB är Schönborg, Pär Kenneth Jesper som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Jerry Thomas som är född 1959 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .