Bilmenyn i Sverige AB

Jönköpings län

Information

Bilmenyn i Sverige AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Bilmenyn i Sverige AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bilmenyn i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bilmenyn i Sverige AB har haft sedan 2004-12-09. Bilmenyn i Sverige AB har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bilmenyn i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Slåttervallsv. 12, 564 34, Bankeryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6129384.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bilmenyn i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Bilmenyn i Sverige AB har idag 556669-8303 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bilmenyn i Sverige AB

Bolaget skall bedriva handel med bilar, fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Bilmenyn i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergkvist, Karl Emil Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Minna Sophie som är född 1975 och har titeln Suppleant, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .