Mauritz Konsult och Design AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Mauritz Konsult och Design AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mauritz Konsult och Design AB är ett av dem. Statusen för Mauritz Konsult och Design AB är att Bolaget är aktivt.

Mauritz Konsult och Design AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-04. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mauritz Konsult och Design AB ska trivas.

Mauritz Konsult och Design AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva renovering av bostäder och lokaler inklusive rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mauritz Konsult och Design AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Mauritz Konsult och Design AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Mauritz Konsult och Design AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4418541.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mauritz Konsult och Design AB är Påg, Arnfinn Mauritz som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Stina Inga Monika som är född 1974 och har titeln Suppleant, Persson, Sven Olle som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Mauritz Konsult och Design AB har 556669-8808 som sitt organisationsnummer.