Leif Ekwall Bygg AB

Jönköpings län

Information

556669-8832 är organisationsnummer för bolaget Leif Ekwall Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif Ekwall Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Leif Ekwall Bygg AB finns i.

Leif Ekwall Bygg AB har varit registrerat sedan 2004-11-04 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif Ekwall Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Leif Ekwall Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leif Ekwall Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Leif Ekwall Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6399200 eller genom brev på följande adress:
Ringv. 23, 554 54, Jönköping

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning samt handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif Ekwall Bygg AB och det är Ekvall, Bo Leif Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekwall, Patrik Johan Niklas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,