Quad Rent Sverige AB

Jönköpings län

Information

556670-0208 är organisationsnummer för företaget Quad Rent Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Quad Rent Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Quad Rent Sverige AB finns i.

Quad Rent Sverige AB har varit registrerat sedan 2004-11-05 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Quad Rent Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Quad Rent Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Quad Rent Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Quad Rent Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 036-300130 eller genom brev på följande adress:
V. Storg. 6, 553 15, Jönköping

Bolaget skall bedriva förmedling av kommersiella fastigheter, uthyrning av kommersiella lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Quad Rent Sverige AB och det är Mårtensson, Anders Mårten Christian som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ganters, Lars Gösta Krister som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,