Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB

Jönköpings län

Information

Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB har haft sedan 2005-02-09. Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB har funnits sedan och 2005-03-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosenborgsg. 31, 561 31, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-163390.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB Privat, ej börsnoterat.

Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB har idag 556672-5866 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB

Bolaget skall bedriva café- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Stugan Café & Restaurang Stadsparken AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kösebas, Sema som är född 1960 och har titeln VD, Kösebas, Sema som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kösebas, Enver som är född 1956 och har titeln Suppleant, Huzell, Catarina Elisabet Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .