Handelshuset i Småland AB

Jönköpings län

Information

Handelshuset i Småland AB är ett bolag som finns i Jönköping. I Handelshuset i Småland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Jan Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gårdfeldt, Tore Göran Gustaf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartmann, Hans Joachim som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Lars-Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Sandgren, Boris Caleb Leonard som är född 1946 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelshuset i Småland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelshuset i Småland AB på telefon .

Bolaget skall som grossist bedriva import och handel med alkoholhaltiga drycker, bildelar, teknikprodukter huvudsakligen hemelektronik, tygprodukter exempelvis flaggor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Handelshuset i Småland AB av bolagstypen Aktiebolag.

Handelshuset i Småland AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Handelshuset i Småland AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-07 och Handelshuset i Småland AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelshuset i Småland AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Handelshuset i Småland AB har 556672-6047 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.