Smålands Delta AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsservice samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Smålands Delta AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Smålands Delta AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2004-12-29 så skapades Smålands Delta AB och bolaget är har F-skattsedel Smålands Delta AB har haft det sedan 2005-03-17.

Smålands Delta AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-17

556673-6293 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Smålands Delta AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Smålands Delta AB så går det att nå dem via telefon på 070-3081171 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Smålands Delta AB är Rundgren, Risto Herman Daniel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Aguilera, Sebastian Andrés som är född 1980 och har titeln Suppleant, Lindell, Set Thomas som är född 1950 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .