Fastighetsbolaget Dunkehalla AB

Jönköpings län

Information

556674-7506 är organisationsnummer för verksamheten Fastighetsbolaget Dunkehalla AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsbolaget Dunkehalla AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Fastighetsbolaget Dunkehalla AB finns i.

Fastighetsbolaget Dunkehalla AB har varit registrerat sedan 2005-01-17 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsbolaget Dunkehalla AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fastighetsbolaget Dunkehalla AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsbolaget Dunkehalla AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbolaget Dunkehalla AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5379337 eller genom brev på följande adress:
Hulukvarnsg. 4, 553 11, Jönköping

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning av egen hyresfastighet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsbolaget Dunkehalla AB och det är Almberger, Lars Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Carl Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Nils Stefan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Vildapel, Pelle Ingemar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor