Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB är ett av dem. Statusen för Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB är att Bolaget är aktivt.

Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-18. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB ska trivas.

Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva friskvård, hälsa, träning och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17.

Idag är Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-327890.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB är Scheiner, Bertil Daniel som är född 1974 och har titeln VD, Gibbs, Oliver Chamberlain som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Scheiner, Bertil Daniel som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lagerqvist, Erik Bengt som är född 1977 och har titeln Revisor, Jönköpings Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Friskvårdscenter TRIM i Jönköping AB har 556674-8900 som sitt organisationsnummer.