HSa data AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och HSa data AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HSa data AB är ett av dem. Statusen för HSa data AB är att Bolaget är aktivt.

HSa data AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HSa data AB ska trivas.

HSa data AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara datakonsultverksamhet, mjukvara, kundspecifik och generell, datakonsultverksamhet, hårdvara.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HSa data AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17.

Idag är HSa data AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med HSa data AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-123445.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med HSa data AB är Sahlin, Henrik Torleif som är född 1973 och har titeln VD, Sahlin, Henrik Torleif som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Håkan Thorleif som är född 1943 och har titeln Suppleant, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

HSa data AB har 556675-6754 som sitt organisationsnummer.