m-clean papertech AB

Jönköpings län

Information

m-clean papertech AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där m-clean papertech AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. m-clean papertech AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket m-clean papertech AB har haft sedan 2005-06-09. m-clean papertech AB har funnits sedan och 2005-06-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till m-clean papertech AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Birkag. 36, 561 33, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-136080.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är m-clean papertech AB Privat, ej börsnoterat.

m-clean papertech AB har idag 556676-9815 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bengtsson, Magnus Frans Olof -Fransson, Jan Håkan är den som för stunden ansvarar för m-clean papertech AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av rengöringsutrustning för pappersindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

I m-clean papertech AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Magnus Frans Olof som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Fransson, Jan Håkan som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Westinius, Mats Håkan Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallapuro, Eeva-Maija Katriina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lundqvist, Leif Ebbe Mauritz som är född 1946 och har titeln Revisor, Bondeson, Mats Olof som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .