Smålands Kompetenskraft AB

Jönköpings län

Information

Smålands Kompetenskraft AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Smålands Kompetenskraft AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Smålands Kompetenskraft AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Smålands Kompetenskraft AB har haft sedan 2005-04-28. Smålands Kompetenskraft AB har funnits sedan och 2005-05-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Smålands Kompetenskraft AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekesås, 560 13, Hok men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-1087611.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Smålands Kompetenskraft AB Privat, ej börsnoterat.

Smålands Kompetenskraft AB har idag 556678-9185 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Smålands Kompetenskraft AB

Aktiebolaget ska bedriva personaluthyrning, utbildning, konsultverksamhet, rekrytering inom branscherna industri, väg och anläggning samt därmed förenlig verksamhet.

I Smålands Kompetenskraft AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Lars Rune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .