MJ Invent Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva produktutveckling och försäljning av maskiner för entreprenad- och byggbranschen, stenindustrin samt äga patenträttigheter och upplåta licensrättigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MJ Invent Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är MJ Invent Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2005-04-26 så skapades MJ Invent Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel MJ Invent Aktiebolag har haft det sedan 2005-06-23.

556679-6594 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är MJ Invent Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med MJ Invent Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-921070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MJ Invent Aktiebolag är Wallén, Per Olov Albert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Oldaeus, Karin Gertrud som är född 1950 och har titeln Suppleant, Rankin Johansson, Christine E som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .