G. Nilsson Försäljning AB

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter G. Nilsson Försäljning AB. Det finns flera företag som liknar G. Nilsson Försäljning AB i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2005-04-26 så har G. Nilsson Försäljning AB varit registrerat. Idag är G. Nilsson Försäljning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med G. Nilsson Försäljning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med G. Nilsson Försäljning AB så kan ni göra det på 0470-18540.

Bolaget skall bedriva handel med lastbilar, bussar, specialfordon och släpvagnar samt bilbyggnationer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Malmström, Agneta Susanne som är född 1949 och har titeln Likvidator, Elmgren, Gerd Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, Sundman, Anna Bigitta som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, Bigitta Sundman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

G. Nilsson Försäljning AB har 556679-6818 som sitt organisationsnummer.