Edberg & Falck Tabergsdalens Mur / Puts & Kakelsättning Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva murning, puts och kakelsättning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Edberg & Falck Tabergsdalens Mur / Puts & Kakelsättning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Edberg & Falck Tabergsdalens Mur / Puts & Kakelsättning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2005-05-26 så skapades Edberg & Falck Tabergsdalens Mur / Puts & Kakelsättning Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Edberg & Falck Tabergsdalens Mur / Puts & Kakelsättning Aktiebolag har haft det sedan 2005-06-16.

Edberg & Falck Tabergsdalens Mur / Puts & Kakelsättning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

556681-1963 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Edberg & Falck Tabergsdalens Mur / Puts & Kakelsättning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Edberg & Falck Tabergsdalens Mur / Puts & Kakelsättning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-7044850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Edberg & Falck Tabergsdalens Mur / Puts & Kakelsättning Aktiebolag är Edberg, Leif Ove Nicklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Erik Uno Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Charlotte Ann Marie som är född 1970 och har titeln Suppleant, Fälton Björkman, Maria Helena som är född 1971 och har titeln Revisor, Svensson & Björkman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .