Karossteknik i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Karossteknik i Jönköping AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Karossteknik i Jönköping AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karossteknik i Jönköping AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-06-16.

Karossteknik i Jönköping AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2005-05-31. Men sedan 2005-08-01 så har Karossteknik i Jönköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kabelv. 10, 553 02, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karossteknik i Jönköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-312030.

Jönköping arbetar för att bolag som Karossteknik i Jönköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karossteknik i Jönköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva reparation av krockskadade och skadade fordon samt idka försäljning av fordon och reservdelar till fordon och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karossteknik i Jönköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karossteknik i Jönköping AB och det är följande personer, Svensson, Karl Johan Tobias som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Alf Johan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karossteknik i Jönköping AB är 556681-3183.