Kanalisation o Fiber Konsulten i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Kanalisation o Fiber Konsulten i Jönköping AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Kanalisation o Fiber Konsulten i Jönköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Kanalisation o Fiber Konsulten i Jönköping AB är momsregistrerat sedan2005-08-25 och har organisationsnummer 556682-1467.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-3212853 alternativt besöka eller skicka post till Kanalisation o Fiber Konsulten i Jönköping AB på följande adress Observatorieg. 63, 554 48, Jönköping.

Kanalisation o Fiber Konsulten i Jönköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-08-25.

I Kanalisation o Fiber Konsulten i Jönköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gunnarsson, Margaretha Berit E som är född 1956 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremål för bolagets verksamhet är teknisk konsultverksamhet främst inom telekomsektorn, äga och förvalta aktier och fastsigheter och därmed förenlig verksamhet.