Surg.Mate AB

Jönköpings län

Information

Surg.Mate AB är ett bolag som finns i Jönköping. I Surg.Mate AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lind, Erik Stefan som är född 1956 och har titeln VD, Lind, Erik Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Björn Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Risto, Nils Olof Vilhelm som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Boiardt, Adam Kristian som är född 1974 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Surg.Mate AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Surg.Mate AB på telefon 036-124100.

Bolaget ska bedriva utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av medicinskt tekniska produkter. Bolaget ska dessutom bedriva utbildningsaktiviteter och konsulter inom det medicinska området. Vidare ska bolaget bedriva köp och försäljning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Surg.Mate AB av bolagstypen Aktiebolag.

Surg.Mate AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Surg.Mate AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-01 och Surg.Mate AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Surg.Mate AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Surg.Mate AB har 556684-2802 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.