Smålands Polymerteknik AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Smålands Polymerteknik AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Smålands Polymerteknik AB är ett av dem. Statusen för Smålands Polymerteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Smålands Polymerteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-26. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Smålands Polymerteknik AB ska trivas.

Smålands Polymerteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva limning, montering och konsulttjänster inom limteknik samt försäljning av tillhörande produkter och äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Smålands Polymerteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03.

Idag är Smålands Polymerteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Smålands Polymerteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3063999.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Smålands Polymerteknik AB är Karlsson, Per Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grönqvist, Karl Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenström, Jan Roland som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lavén, Jan Wilhelm som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Jan Lavèn AB som är född och har titeln Revisor, .

Smålands Polymerteknik AB har 556686-4509 som sitt organisationsnummer.