Advokatfirman Rydberg & Erfors AB

Jönköpings län

Information

556688-1594 är organisationsnummer för verksamheten Advokatfirman Rydberg & Erfors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokatfirman Rydberg & Erfors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Advokatfirman Rydberg & Erfors AB finns i.

Advokatfirman Rydberg & Erfors AB har varit registrerat sedan 2005-10-19 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokatfirman Rydberg & Erfors AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-02.

Advokatfirman Rydberg & Erfors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Advokatfirman Rydberg & Erfors AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Rydberg & Erfors AB så kan ni göra det på telefon genom 036-169730 eller genom brev på följande adress:
V. Storg. 1, 553 15, Jönköping

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokatfirman Rydberg & Erfors AB och det är Erfors, Mats Bernhard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Conny Hans Gösta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Odqvist, Martin Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,