Dmd Music AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Dmd Music AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dmd Music AB är ett av dem. Statusen för Dmd Music AB är att Bolaget är aktivt.

Dmd Music AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-19. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dmd Music AB ska trivas.

Dmd Music AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-08. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva management-artistverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dmd Music AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-08.

Idag är Dmd Music AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Dmd Music AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5461200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dmd Music AB är Deasismont, Lee Thomas Charles som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gradell Deasismont, Chrisbeth K som är född 1969 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Dmd Music AB har 556688-2311 som sitt organisationsnummer.