Fastighets AB Sömnaden

Jönköpings län

Information

Fastighets AB Sömnaden är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Sömnaden finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fastighets AB Sömnaden som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2005-11-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Sömnaden så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-142500.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Fastighets AB Sömnaden ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Sömnaden. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av egna fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Sömnaden är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Sömnaden och det är följande personer, Juhlander, Karl Henry som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Källsson, Anders Helge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bo Gustaf Elof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundell, Clas Göran Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Fastighets AB Sömnaden är 556689-3524.