amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556690-6342 är organisationsnummer för verksamheten amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag finns i.

amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-11-16 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-21.

amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-306060 eller genom brev på följande adress:
Ö. Storg. 3, 553 21, Jönköping

Bolaget skall driva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med amber advokater Claes G Hansson Aktiebolag och det är Hansson, Claes Göran Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöman, Lars Henrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,