Fastighets AB Junestad

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Fastighets AB Junestad är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fastighets AB Junestad är ett av dem. Statusen för Fastighets AB Junestad är att Bolaget är aktivt.

Fastighets AB Junestad är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-24. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fastighets AB Junestad ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, lös egendom, fastigheter och värdepapper, samt tillhandahålla förvaltnings- och managementtjänster, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighets AB Junestad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Fastighets AB Junestad Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Fastighets AB Junestad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Fastighets AB Junestad är Rossler, Kent Mikael som är född 1961 och har titeln Extern VD, Arnhult, Hans Jarl Rutger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnhult, Ingrid Mia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Fastighets AB Junestad har 556691-3231 som sitt organisationsnummer.